Friday, February 10, 2012

Pssstttt.....G.G.s da ada belog...???

 
 
 

yupzaaa,G.G.s da ada belog bebeh..!!!
Tapi,kami ni newbie agy kat sini,so perlu tunjuk ajar and guide dari korang yang dah pro berbelog2 nie.
Segala aktiviti seperti hangout,photoshoot(actually sesi tangkap-tangkap picca jer,saje na bagi ayat gempak),makan-makan,anniversary, and bla....bla...bla... akan di-update kat belog nie.



Bagi yang masih tak kenal ahli-ahli G.G.s and masih dok tertanya-tanya apa itu G.G.s,?? apa sebab ditubuhkan,??berguna ker G.G.s nie..,dan dll pertanyaan akan dijawab pada entry-entry yang akan datang.So,korang tunggu dan harap bersabar ye.

Oh yaa,header kat atas hanya sementara,masih menunggu header baru daripada salah seorang ahli G.G.s.
Belog pown masih dalam mencantikkanya.So,jangan kutuk-kutuk,puji-puji boleh.

K,Fine..sampai sini dulu..bai bai...
(eh,korang taw Ana Raffali na kawen???..,cittt,sumpah tak dak kena mengena ngan entry nie...)